KONAGRİ TARIM

ÜRÜN AÇIKLAMASI:

FERTİGO SUMMİT K zengin içeriği ile bitki besin noksanlıklarından kaynaklanan verim ve kalite kayıplarını önlenmesine yardımcı olur. 


GARANTİ EDİLEN İÇERİK
W/W
Toplam Azot
% 4
Nitrat Azotu
% 4
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2 O)
%15
Suda Çözünür Magnezyum Oksit (MgO)
% 2
Suda Çözünür Bor (B)
% 2
Suda Çözünür Bakır (Cu)
%0,5
Suda Çözünür Demir (Fe)
% 1
Suda Çözünür Mangan (Mn)
% 4
Suda Çözünür Çinko (Zn )
% 4


KULLANIM YERİ, ŞEKLİ, DOZU, ZAMANI

ÜRÜN

UYGULAMA DÖNEMİ

YAPRAKTAN

UygulamaDozgr/100lt su

TOPRAKTAN

Uygulama Dozgr/da

Zeytin

Çiçeklenmeden önce, meyve tutumundan 15 gün

sonra renklenmeye kadar

50 – 100 gr

100 - 300 gr

Kayısı, Şeftali

1.Uygulama: Çiçeklenme öncesinde

2.  Uygulama: Çiçeklenme sonrasında

50 – 100 gr

100 - 300 gr

Bağ

1.Uygulama: İlk yapraktan 15 gün sonra

2.  Uygulama: Çiçeklenme sonrasında

50 – 100 gr

100 – 200 gr

Domates, Biber

Dikimden 3 – 4 hafta sonra başlayarak 15 gün ara

ile devam edilir.

50 – 100 gr

100 - 300 gr

Hıyar, Patlıcan

Dikimden 3 – 4 hafta sonra başlayarak 15 gün ara

ile devam edilir.

50 – 100 gr

100 - 300 gr

Lahana, Brokoli

Dikimden 3 – 4 hafta sonra başlayarak 15 gün ara

ile devam edilir.

50 – 100 gr

100 – 150 gr

Karnıbahar

Dikimden 3 – 4 hafta sonra başlayarak 15 gün ara

ile devam edilir.

50 – 100 gr

100 – 150 gr

Kavun, Karpuz

Dikimden 3 – 4 hafta sonra başlayarak 15 gün ara

ile devam edilir.

50 – 100 gr

100 - 300 gr

Şekerpancarı

6 yaprak dönemi ve 1 ay sonra

50 – 100 gr

100 - 300 gr

Ayçiçeği ve Mısır

15-25 cm boyda iken

50 - 100 gr

100 - 300 gr

Patates, Soğan

Dikimden 3 -4 hafta sonra başlayarak15 gün ara

ile devam edilir

50 - 100gr

100 - 300 gr

Kesme Çiçekçilik

2 uygulama tavsiye edilir:

1.Uygulama: İlkbahar döneminde 2.Uygulama: Eksiklik belirtileri ilk görünmeye başladığında

100 – 150 gr

200 – 500 gr

Meyve Fidanları

2 uygulama tavsiye edilir:

1.Uygulama: Çiçeklenme öncesinde 2.Uygulama:Çiçeklenme sonrasında

50 – 100 gr

100 - 300 gr

Narenciye

2 – 3 uygulama tavsiye edilir:

1.Uygulama: Tomurcuk oluşumunda 2.Uygulama: Çiçeklenme öncesinde 3.Uygulama: Meyve tutumundan sonra

50 – 100 gr

100 - 300 gr

Muz

Meyve salkımının doğum sürecinden iki ay önce

bir ay aralıklarla 2. uygulama

-

500 – 1000 gr

Tarla Bitkileri (Buğday, Arpa,

Çeltik)

Kardeşlenme dönemi ve dane dolum döneminde

50 – 100 gr

-

Fındık

Yaprak oluşumundan ve takiben 1 ay sonra

200 – 250 gr