ÜRÜN AÇIKLAMASI:
FERTİGO SUMMİT K zengin içeriği ile bitki besin noksanlıklarından kaynaklanan verim ve kalite kayıplarını önlenmesine yardımcı olur.
GARANTİ EDİLEN İÇERİK
| W/W
|
Toplam Azot
| %
4
|
Nitrat Azotu
| %
4
|
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2
O)
| %15
|
Suda Çözünür Magnezyum Oksit (MgO)
| %
2
|
Suda Çözünür Bor (B)
| %
2
|
Suda Çözünür Bakır (Cu)
| %0,5
|
Suda Çözünür Demir (Fe)
| %
1
|
Suda Çözünür Mangan (Mn)
| %
4
|
Suda Çözünür Çinko (Zn )
| %
4
|
KULLANIM YERİ, ŞEKLİ, DOZU, ZAMANI
ÜRÜN | UYGULAMA DÖNEMİ | YAPRAKTAN UygulamaDozgr/100lt su | TOPRAKTAN Uygulama Dozgr/da |
Zeytin | Çiçeklenmeden önce, meyve tutumundan 15 gün sonra renklenmeye kadar | 50 – 100 gr | 100 - 300 gr |
Kayısı, Şeftali | 1.Uygulama: Çiçeklenme öncesinde 2. Uygulama: Çiçeklenme sonrasında | 50 – 100 gr | 100 - 300 gr |
Bağ | 1.Uygulama: İlk yapraktan 15 gün sonra 2. Uygulama: Çiçeklenme sonrasında | 50 – 100 gr | 100 – 200 gr |
Domates, Biber | Dikimden 3 – 4 hafta sonra başlayarak 15 gün ara ile devam edilir. | 50 – 100 gr | 100 - 300 gr |
Hıyar, Patlıcan | Dikimden 3 – 4 hafta sonra başlayarak 15 gün ara ile devam edilir. | 50 – 100 gr | 100 - 300 gr |
Lahana, Brokoli | Dikimden 3 – 4 hafta sonra başlayarak 15 gün ara ile devam edilir. | 50 – 100 gr | 100 – 150 gr |
Karnıbahar | Dikimden 3 – 4 hafta sonra başlayarak 15 gün ara ile devam edilir. | 50 – 100 gr | 100 – 150 gr |
Kavun, Karpuz | Dikimden 3 – 4 hafta sonra başlayarak 15 gün ara ile devam edilir. | 50 – 100 gr | 100 - 300 gr |
Şekerpancarı | 6 yaprak dönemi ve 1 ay sonra | 50 – 100 gr | 100 - 300 gr |
Ayçiçeği ve Mısır | 15-25 cm boyda iken | 50 - 100 gr | 100 - 300 gr |
Patates, Soğan | Dikimden 3 -4 hafta sonra başlayarak15 gün ara ile devam edilir | 50 - 100gr | 100 - 300 gr |
Kesme Çiçekçilik | 2 uygulama tavsiye edilir: 1.Uygulama: İlkbahar döneminde 2.Uygulama: Eksiklik belirtileri ilk görünmeye başladığında |
100 – 150 gr |
200 – 500 gr |
Meyve Fidanları | 2 uygulama tavsiye edilir: 1.Uygulama: Çiçeklenme öncesinde 2.Uygulama:Çiçeklenme sonrasında | 50 – 100 gr | 100 - 300 gr |
Narenciye | 2 – 3 uygulama tavsiye edilir: 1.Uygulama: Tomurcuk oluşumunda 2.Uygulama: Çiçeklenme öncesinde 3.Uygulama: Meyve tutumundan sonra |
50 – 100 gr |
100 - 300 gr |
Muz | Meyve salkımının doğum sürecinden iki ay önce bir ay aralıklarla 2. uygulama | - | 500 – 1000 gr |
Tarla Bitkileri (Buğday, Arpa, Çeltik) | Kardeşlenme dönemi ve dane dolum döneminde | 50 – 100 gr | - |
Fındık | Yaprak oluşumundan ve takiben 1 ay sonra | 200 – 250 gr | |