ÜRÜN AÇIKLAMASI:
Topraktaki organik maddeyi açığa çıkarır ve top
-
rağın verimliliğini artırır. Bitkinin düzenli gelişimine
yardımcı olur. Amino asitler, hücre zarı, fotosentez
yapımı için kısaca bitkinin bütün organelleri için
proteinleri inşa eder. Kök oluşumu, çiçeklenme ön
-
cesi, meyve bağlama ve stresli koşullarda bitkilerin
ihtiyacı olan enerjiyi sağlayarak bağışıklığını güçlen
-
dirmeye yardımcı olur.
GARANTİ EDİLEN İÇERİK
| W/W
|
Organik Madde
| %45
|
Organik Karbon
| %20
|
Organik Azot (N)
| %2
|
Serbest Aminoasitler
| %12
|
pH
| 4 – 6
|
KULLANIM YERİ, ŞEKLİ, DOZU, ZAMANI
BİTKİ | UYGULAMA DÖNEMİ | YAPRAKTAN | TOPRAKTAN DAMLAMA SULAMA |
Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar | Meyve gelişme döneminde 3-4 uygulama yapılır. | 150-200cc/da 100lt su | 500-600cc/da 1ton su |
Kavun,Karpuz, Kabak | Meyve gelişme döneminde 3-4 uygulama yapılır. | 150-200cc/da 100lt su | 500-600cc/da 1ton su |
Çilek | Meyve gelişim döneminde 2-4 uygulama. Meyve döneminde 3-5 uygulama yapılır. | 200-250cc/da 100lt su | 600-650cc/da 1ton su |
Bağ, Kivi | İnce koruk döneminde, İri koruk döneminde 2 uygulama, Tatlı su yürüme döneminde önce ve sonra 2 uygulama, Hasattan 7-10 gün önce uygulama yapılır. | 150-200cc/da 100lt su | 500-600cc/da 1ton su |
Muz | Gelişim dönemi boyunca uygulanır. | 150-200cc/da 100lt su | 500-600cc/da 1ton su |
Narenciye | Meyve gelişme döneminde 3-4 uygulama Meyve renklenme ve tatlanma döneminde 2-3 uygulama yapılır. | 200-250cc/da 100lt su | 600-650cc/da 1ton su |
Meyva Ağaçlarında | Meyve gelişme döneminde 3-4 uygulama Meyve renklenme ve tatlanma döneminde 2-3 uygulama yapılır. | 200-250cc/da 100lt su | 600-650cc/da 1ton su |
Zeytin | Meyveler nohut iriliğindeyken 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama, Çekirdek sertleşme dönemi ve sonrası 2-3 uygulama, Renklenme dönemine girerken 20 gün ara ile 2 uygulama yapılır. | 100-150cc/da 100lt su | 400-500cc/da 1ton su |
Mısır, Ayçiçeği | Vejetatif gelişme dönemi boyunca uygulama yapılır. | 200-250cc/da 100lt su | 600-650cc/da 1ton su |
Patates, Şeker Pancarı, Havuç | Yumru gelişme döneminde 3 uygulama yapılır. | 250-300cc/da 100lt su | 600-700cc/da 1ton su |
Buğday, Arpa, Çeltik, Kanola | Vejetatif gelişme dönemi boyunca uygulama yapılır. | 100-150cc/da 100lt su | - |
Pamuk | Koza oluşum döneminde 2-3 uygulama yapılır. | 200-250cc/da 100lt su | 600-650cc/da 1ton su |
Fasulye, Nohut,Mercimek | Vejetatif gelişme dönemi boyunca uygulama yapılır. | 150-200cc/da 100lt su | 500-600cc/da 1ton su |
Soğan, Sarımsak | Baş olum döneminde 2 uygulama yapılır. | 100-150cc/da 100lt su | 400-500cc/da 1ton su |
Fındık, Ceviz,Antep Fıstığı | 1.Uygulama yaprak oluşumu tamamlandıktan sonra 2. Uygulama iç doldurma döneminde uygulanır. | 250-300cc/da 100lt su | 600-700cc/da 1ton su |
Yaprağı Yenen Sebzeler (Marul, Kıvırcık, Lahana vb.) | Bitki boyu 8-10 cm olduğu dönemden itibaren uygulanır. | 250-300cc/da 100lt su | 600-700cc/da 1ton su |
Yeşil Alanlar, Kesme Çiçekçilik | Yetiştirme dönemi boyunca uygulanır. | 150-200cc/da 100lt su | 500-600cc/da 1ton su |