KONAGRİ TARIM

ÜRÜN AÇIKLAMASI:

Topraktaki organik maddeyi açığa çıkarır ve top - rağın verimliliğini artırır. Bitkinin düzenli gelişimine yardımcı olur. Amino asitler, hücre zarı, fotosentez yapımı için kısaca bitkinin bütün organelleri için proteinleri inşa eder. Kök oluşumu, çiçeklenme ön - cesi, meyve bağlama ve stresli koşullarda bitkilerin ihtiyacı olan enerjiyi sağlayarak bağışıklığını güçlen - dirmeye yardımcı olur.


GARANTİ EDİLEN İÇERİK
W/W
Organik Madde
%45
Organik Karbon 
%20
Organik Azot (N)
%2
Serbest Aminoasitler
%12
pH
4 – 6


KULLANIM YERİ, ŞEKLİ, DOZU, ZAMANI

BİTKİ

UYGULAMA DÖNEMİ

YAPRAKTAN

TOPRAKTAN

DAMLAMA SULAMA

Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar

Meyve gelişme döneminde 3-4 uygulama yapılır.

150-200cc/da 100lt su

500-600cc/da 1ton su

Kavun,Karpuz, Kabak

Meyve gelişme döneminde 3-4 uygulama yapılır.

150-200cc/da 100lt su

500-600cc/da 1ton su

Çilek

Meyve gelişim döneminde 2-4 uygulama. Meyve

döneminde 3-5 uygulama yapılır.

200-250cc/da 100lt su

600-650cc/da 1ton su

Bağ, Kivi

İnce koruk döneminde, İri koruk döneminde 2

uygulama, Tatlı su yürüme döneminde önce ve sonra 2 uygulama, Hasattan 7-10 gün önce uygulama yapılır.

150-200cc/da 100lt su

500-600cc/da 1ton su

Muz

Gelişim dönemi boyunca uygulanır.

150-200cc/da 100lt su

500-600cc/da 1ton su

Narenciye

Meyve gelişme döneminde 3-4 uygulama Meyve

renklenme ve tatlanma döneminde 2-3 uygulama yapılır.

200-250cc/da 100lt su

600-650cc/da 1ton su

Meyva Ağaçlarında

Meyve gelişme döneminde 3-4 uygulama Meyve

renklenme ve tatlanma döneminde 2-3 uygulama yapılır.

200-250cc/da 100lt su

600-650cc/da 1ton su

Zeytin

Meyveler nohut iriliğindeyken 15-20 gün ara ile

2-3 uygulama, Çekirdek sertleşme dönemi ve sonrası 2-3 uygulama, Renklenme dönemine girerken 20 gün ara ile 2 uygulama yapılır.

100-150cc/da 100lt su

400-500cc/da 1ton su

Mısır, Ayçiçeği

Vejetatif gelişme dönemi boyunca uygulama

yapılır.

200-250cc/da 100lt su

600-650cc/da 1ton su

Patates, Şeker Pancarı, Havuç

Yumru gelişme döneminde 3 uygulama yapılır.

250-300cc/da 100lt su

600-700cc/da 1ton su

Buğday, Arpa, Çeltik, Kanola

Vejetatif gelişme dönemi boyunca uygulama

yapılır.

100-150cc/da 100lt su

-

Pamuk

Koza oluşum döneminde 2-3 uygulama yapılır.

200-250cc/da 100lt su

600-650cc/da 1ton su

Fasulye, Nohut,Mercimek

Vejetatif gelişme dönemi boyunca uygulama

yapılır.

150-200cc/da 100lt su

500-600cc/da 1ton su

Soğan, Sarımsak

Baş olum döneminde 2 uygulama yapılır.

100-150cc/da 100lt su

400-500cc/da 1ton su

Fındık, Ceviz,Antep Fıstığı

1.Uygulama yaprak oluşumu tamamlandıktan

sonra

2.  Uygulama iç doldurma döneminde uygulanır.

250-300cc/da 100lt su

600-700cc/da 1ton su

Yaprağı Yenen Sebzeler (Marul,

Kıvırcık, Lahana vb.)

Bitki boyu 8-10 cm olduğu dönemden itibaren

uygulanır.

250-300cc/da 100lt su

600-700cc/da 1ton su

Yeşil Alanlar, Kesme Çiçekçilik

Yetiştirme dönemi boyunca uygulanır.

150-200cc/da 100lt su

500-600cc/da 1ton su