KONAGRİ TARIM

ÜRÜN AÇIKLAMASI:

Topraktaki organik maddeyi açığa çıkarır ve top - rağın verimliliğini artırır. Bitkinin düzenli gelişimine yardımcı olur. Amino asitler, hücre zarı, fotosentez yapımı için kısaca bitkinin bütün organelleri için proteinleri inşa eder. Kök oluşumu, çiçeklenme ön - cesi, meyve bağlama ve stresli koşullarda bitkilerin ihtiyacı olan enerjiyi sağlayarak bağışıklığını güçlen - dirmeye yardımcı olur.


GARANTİ EDİLEN İÇERİK
W/W

Organik Madde
%50    
Toplam Azot
% 8
Organik Azot
% 3
Amonyum Azotu
% 5
Toplam Fosfor Penta Oksit
% 6
Toplam Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit
% 6
Serbest amino asit
%25
Maksimum Nem
%20
Maksimum Klor
%1
pH
4-6


KULLANIM YERİ, ŞEKLİ, DOZU, ZAMANI

ÜRÜN

UYGULAMA DÖNEMİ

YAPRAKTAN

UygulamaDozgr/100lt su

TOPRAKTAN

Uygulama Dozgr/da

Zeytin

Çiçeklenmeden önce, meyve tutumundan 15 gün

sonra renklenmeye kadar

50 – 100 gr

100 - 300 gr

Kayısı, Şeftali

1.Uygulama: Çiçeklenme öncesinde

2.  Uygulama: Çiçeklenme sonrasında

50 – 100 gr

100 - 300 gr

Bağ

1.Uygulama: İlk yapraktan 15 gün sonra

2.  Uygulama: Çiçeklenme sonrasında

50 – 100 gr

100 – 200 gr

Domates, Biber

Dikimden 3 – 4 hafta sonra başlayarak 15 gün ara

ile devam edilir.

50 – 100 gr

100 - 300 gr

Hıyar, Patlıcan

Dikimden 3 – 4 hafta sonra başlayarak 15 gün ara

ile devam edilir.

50 – 100 gr

100 - 300 gr

Lahana, Brokoli

Dikimden 3 – 4 hafta sonra başlayarak 15 gün ara

ile devam edilir.

50 – 100 gr

100 – 150 gr

Karnıbahar

Dikimden 3 – 4 hafta sonra başlayarak 15 gün ara

ile devam edilir.

50 – 100 gr

100 – 150 gr

Kavun, Karpuz

Dikimden 3 – 4 hafta sonra başlayarak 15 gün ara

ile devam edilir.

50 – 100 gr

100 - 300 gr

Şekerpancarı

6 yaprak dönemi ve 1 ay sonra

50 – 100 gr

100 - 300 gr

Ayçiçeği ve Mısır

15-25 cm boyda iken

50 - 100 gr

100 - 300 gr

Patates, Soğan

Dikimden 3 -4 hafta sonra başlayarak15 gün ara

ile devam edilir

50 - 100gr

100 - 300 gr

Kesme Çiçekçilik

2 uygulama tavsiye edilir:

1.Uygulama: İlkbahar döneminde 2.Uygulama: Eksiklik belirtileri ilk görünmeye başladığında

100 – 150 gr

200 – 500 gr

Meyve Fidanları

2 uygulama tavsiye edilir:

1.Uygulama: Çiçeklenme öncesinde 2.Uygulama:Çiçeklenme sonrasında

50 – 100 gr

100 - 300 gr

Narenciye

2 – 3 uygulama tavsiye edilir:

1.Uygulama: Tomurcuk oluşumunda 2.Uygulama: Çiçeklenme öncesinde 3.Uygulama: Meyve tutumundan sonra

50 – 100 gr

100 - 300 gr

Muz

Meyve salkımının doğum sürecinden iki ay önce

bir ay aralıklarla 2. uygulama

-

500 – 1000 gr

Tarla Bitkileri (Buğday, Arpa,

Çeltik)

Kardeşlenme dönemi ve dane dolum döneminde

50 – 100 gr

-

Fındık

Yaprak oluşumundan ve takiben 1 ay sonra

200 – 250 gr