KONAGRİ TARIM

ÜRÜN AÇIKLAMASI:

FERTİGO OCTAMİNO SIVI organik gübre olup, yüksek oranda organik karbon, serbest aminoasit, organik formda azot ve potasyum içerir. Toprakta biyolojik etkinliği arttırır. Organik madde içermesinden dolayı toprağın yapısını düzeltir. Topraktaki mikro elementlerin alınımını arttıran şelatlama etkisi yapar. Çimlenme, çiçeklenme, gelişme ve meyve tutumunu teşvik eder. Gerek diğer bitki besin elementlerinin, gerekse zirai mücadele ilaçlarının OCTAMINO ile birlikte kullanılması durumunda yapraktan alınımları arttırır. Bitkiyi aşırı sıcak, aşırı soğuk, kuraklık, fitotoksite, stres vs. koşullarından korur. Sebze ve Meyvelerin raf ömrünü uzatır. Bütün bitkilerde üretim periyodunun her aşamasında (fide, gelişme, hasat, kardeşlenme, çapa) kullanılabilen muhteşem bir üründür.



GARANTİ EDİLEN İÇERİK




W/W


Organik Madde




%25


Organik Karbon




%12


Organik Azot(N)




%2


Suda Çözünür Potasyum Oksit(K2O)




%1


Serbest Aminoasitler




%8


pH




4 - 6



KULLANIM YERİ, ŞEKLİ, DOZU, ZAMANI

BİTKİ

UYGULAMA DÖNEMİ

YAPRAKTAN

TOPRAKTAN

DAMLAMA SULAMA

Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar

Meyve gelişme döneminde 3-4 uygulama yapılır.

250-300cc/da 100lt su

1000-3000cc/a 1ton su

Kavun,Karpuz, Kabak

Meyve gelişme döneminde 3-4 uygulama yapılır.

250-300cc/da 100lt su

1000-3000cc/a 1ton su

Çilek

Meyve gelişim döneminde 2-4 uygulama. Meyve

döneminde 3-5 uygulama yapılır.

250-300cc/da 100lt su

1000-3000cc/a 1ton su

Bağ, Kivi

İnce koruk döneminde, İri koruk döneminde 2

uygulama, Tatlı su yürüme döneminde önce ve sonra 2 uygulama, Hasattan 7-10 gün önce uygulama yapılır.

250-300cc/da 100lt su

1000-3000cc/a 1ton su

Muz

Gelişim dönemi boyunca uygulanır.

250-300cc/da 100lt su

1000-3000cc/a 1ton su

Narenciye

Meyve gelişme döneminde 3-4 uygulama Meyve

renklenme ve tatlanma döneminde 2-3 uygulama yapılır.

250-300cc/da 100lt su

1000-3000cc/a 1ton su

Meyva Ağaçlarında

Meyve gelişme döneminde 3-4 uygulama Meyve

renklenme ve tatlanma döneminde 2-3 uygulama yapılır.

300 cc/da 100lt su

3000 cc/a 1ton su

Zeytin

Meyveler nohut iriliğindeyken 15-20 gün ara ile

2-3 uygulama, Çekirdek sertleşme dönemi ve sonrası 2-3 uygulama, Renklenme dönemine girerken 20 gün ara ile 2 uygulama yapılır.

250-300cc/da 100lt su

1000-3000cc/a 1ton su

Mısır, Ayçiçeği

Vejetatif gelişme dönemi boyunca uygulama

yapılır.

250-300cc/da 100lt su

1000-3000cc/a 1ton su

Patates, Şeker Pancarı, Havuç

Yumru gelişme döneminde 3 uygulama yapılır.

250-300cc/da 100lt su

1000-3000cc/a 1ton su

Buğday, Arpa, Çeltik, Kanola

Vejetatif gelişme dönemi boyunca uygulama

yapılır.

250-300cc/da 100lt su

-

Pamuk

Koza oluşum döneminde 2-3 uygulama yapılır.

250-300cc/da 100lt su

1000-3000cc/a 1ton su

Fasulye, Nohut,Mercimek

Vejetatif gelişme dönemi boyunca uygulama

yapılır.

250-300cc/da 100lt su

1000-3000cc/a 1ton su

Soğan, Sarımsak

Baş olum döneminde 2 uygulama yapılır.

250-300cc/da 100lt su

1000-3000cc/a 1ton su

Fındık, Ceviz,Antep Fıstığı

1.Uygulama yaprak oluşumu tamamlandıktan

sonra

2.  Uygulama iç doldurma döneminde uygulanır.

250-300cc/da 100lt su

1000-3000cc/a 1ton su

Yaprağı Yenen Sebzeler (Marul,

Kıvırcık, Lahana vb.)

Bitki boyu 8-10 cm olduğu dönemden itibaren

uygulanır.

250-300cc/da 100lt su

1000-3000cc/a 1ton su

Yeşil Alanlar, Kesme Çiçekçilik

Yetiştirme dönemi boyunca uygulanır.

150-200cc/da 100lt su

1000-2000cc/a 1ton su