ÜRÜN AÇIKLAMASI:
Çiçek ve meyve gelişimini ve tutumunu arttırır. Bitki
-
lerde klorofil oluşumunu hızlandırarak yeşil aksamın
artmasını sağlar. Bitkinin kök gelişimini artırarak,
bitkinin toprakta daha iyi tutunmasını, topraktan
daha fazla bitki besin maddesi ve su almasını sağlar.
Aşırı Sıcaklık,don,kuraklık,tuzluluk gibi benzer stres
koşullarına karşı bitkinin dayanıklılığını arttırır,olum
-
suz çevre koşullarına rağmen bitki metabolizmasını
aktive eder. Tarım ilaçları, yaprak gübreleri ve yayıcı
yapıştırıcılarla karıştırılarak kullanılabilir.
GARANTİ EDİLEN İÇERİK
| W/W
|
Organik Madde
| %10
|
Alginik Asit
| %0,4
|
Giberallik Asit
| 50ppm
|
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2
O)
| %3
|
pH
| 7 – 9
|
Maksimum Klor (dS/m)
| 10
|
KULLANIM YERİ, ŞEKLİ, DOZU, ZAMANI
BİTKİ | UYGULAMA DÖNEMİ | YAPRAKTAN | TOPRAKTAN DAMLAMA SULAMA |
Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar | Meyve gelişme döneminde 3-4 uygulama yapılır. | 150-200cc/da 100lt su | 500-600cc/da 1ton su |
Kavun,Karpuz, Kabak | Meyve gelişme döneminde 3-4 uygulama yapılır. | 150-200cc/da 100lt su | 500-600cc/da 1ton su |
Çilek | Meyve gelişim döneminde 2-4 uygulama. Meyve döneminde 3-5 uygulama yapılır. | 200-250cc/da 100lt su | 600-650cc/da 1ton su |
Bağ, Kivi | İnce koruk döneminde, İri koruk döneminde 2 uygulama, Tatlı su yürüme döneminde önce ve sonra 2 uygulama, Hasattan 7-10 gün önce uygulama yapılır. | 150-200cc/da 100lt su | 500-600cc/da 1ton su |
Muz | Gelişim dönemi boyunca uygulanır. | 150-200cc/da 100lt su | 500-600cc/da 1ton su |
Narenciye | Meyve gelişme döneminde 3-4 uygulama Meyve renklenme ve tatlanma döneminde 2-3 uygulama yapılır. | 200-250cc/da 100lt su | 600-650cc/da 1ton su |
Meyva Ağaçlarında | Meyve gelişme döneminde 3-4 uygulama Meyve renklenme ve tatlanma döneminde 2-3 uygulama yapılır. | 200-250cc/da 100lt su | 600-650cc/da 1ton su |
Zeytin | Meyveler nohut iriliğindeyken 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama, Çekirdek sertleşme dönemi ve sonrası 2-3 uygulama, Renklenme dönemine girerken 20 gün ara ile 2 uygulama yapılır. | 100-150cc/da 100lt su | 400-500cc/da 1ton su |
Mısır, Ayçiçeği | Vejetatif gelişme dönemi boyunca uygulama yapılır. | 200-250cc/da 100lt su | 600-650cc/da 1ton su |
Patates, Şeker Pancarı, Havuç | Yumru gelişme döneminde 3 uygulama yapılır. | 250-300cc/da 100lt su | 600-700cc/da 1ton su |
Buğday, Arpa, Çeltik, Kanola | Vejetatif gelişme dönemi boyunca uygulama yapılır. | 100-150cc/da 100lt su | - |
Pamuk | Koza oluşum döneminde 2-3 uygulama yapılır. | 200-250cc/da 100lt su | 600-650cc/da 1ton su |
Fasulye, Nohut,Mercimek | Vejetatif gelişme dönemi boyunca uygulama yapılır. | 150-200cc/da 100lt su | 500-600cc/da 1ton su |
Soğan, Sarımsak | Baş olum döneminde 2 uygulama yapılır. | 100-150cc/da 100lt su | 400-500cc/da 1ton su |
Fındık, Ceviz,Antep Fıstığı | 1.Uygulama yaprak oluşumu tamamlandıktan sonra 2. Uygulama iç doldurma döneminde uygulanır. | 250-300cc/da 100lt su | 600-700cc/da 1ton su |
Yaprağı Yenen Sebzeler (Marul, Kıvırcık, Lahana vb.) | Bitki boyu 8-10 cm olduğu dönemden itibaren uygulanır. | 250-300cc/da 100lt su | 600-700cc/da 1ton su |
Yeşil Alanlar, Kesme Çiçekçilik | Yetiştirme dönemi boyunca uygulanır. | 150-200cc/da 100lt su | 500-600cc/da 1ton su |