KONAGRİ TARIM

ÜRÜN AÇIKLAMASI:

Çiçek ve meyve gelişimini ve tutumunu arttırır. Bitki - lerde klorofil oluşumunu hızlandırarak yeşil aksamın artmasını sağlar. Bitkinin kök gelişimini artırarak, bitkinin toprakta daha iyi tutunmasını, topraktan daha fazla bitki besin maddesi ve su almasını sağlar. Aşırı Sıcaklık,don,kuraklık,tuzluluk gibi benzer stres koşullarına karşı bitkinin dayanıklılığını arttırır,olum - suz çevre koşullarına rağmen bitki metabolizmasını aktive eder. Tarım ilaçları, yaprak gübreleri ve yayıcı yapıştırıcılarla karıştırılarak kullanılabilir.


GARANTİ EDİLEN İÇERİK
W/W
Organik Madde
%10
Alginik Asit 
%0,4
Giberallik Asit 
50ppm
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2 O)
%3
pH
7 – 9
Maksimum Klor (dS/m)
10



KULLANIM YERİ, ŞEKLİ, DOZU, ZAMANI

BİTKİ

UYGULAMA DÖNEMİ

YAPRAKTAN

TOPRAKTAN

DAMLAMA SULAMA

Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar

Meyve gelişme döneminde 3-4 uygulama yapılır.

150-200cc/da 100lt su

500-600cc/da 1ton su

Kavun,Karpuz, Kabak

Meyve gelişme döneminde 3-4 uygulama yapılır.

150-200cc/da 100lt su

500-600cc/da 1ton su

Çilek

Meyve gelişim döneminde 2-4 uygulama. Meyve

döneminde 3-5 uygulama yapılır.

200-250cc/da 100lt su

600-650cc/da 1ton su

Bağ, Kivi

İnce koruk döneminde, İri koruk döneminde 2

uygulama, Tatlı su yürüme döneminde önce ve sonra 2 uygulama, Hasattan 7-10 gün önce uygulama yapılır.

150-200cc/da 100lt su

500-600cc/da 1ton su

Muz

Gelişim dönemi boyunca uygulanır.

150-200cc/da 100lt su

500-600cc/da 1ton su

Narenciye

Meyve gelişme döneminde 3-4 uygulama Meyve

renklenme ve tatlanma döneminde 2-3 uygulama yapılır.

200-250cc/da 100lt su

600-650cc/da 1ton su

Meyva Ağaçlarında

Meyve gelişme döneminde 3-4 uygulama Meyve

renklenme ve tatlanma döneminde 2-3 uygulama yapılır.

200-250cc/da 100lt su

600-650cc/da 1ton su

Zeytin

Meyveler nohut iriliğindeyken 15-20 gün ara ile

2-3 uygulama, Çekirdek sertleşme dönemi ve sonrası 2-3 uygulama, Renklenme dönemine girerken 20 gün ara ile 2 uygulama yapılır.

100-150cc/da 100lt su

400-500cc/da 1ton su

Mısır, Ayçiçeği

Vejetatif gelişme dönemi boyunca uygulama

yapılır.

200-250cc/da 100lt su

600-650cc/da 1ton su

Patates, Şeker Pancarı, Havuç

Yumru gelişme döneminde 3 uygulama yapılır.

250-300cc/da 100lt su

600-700cc/da 1ton su

Buğday, Arpa, Çeltik, Kanola

Vejetatif gelişme dönemi boyunca uygulama

yapılır.

100-150cc/da 100lt su

-

Pamuk

Koza oluşum döneminde 2-3 uygulama yapılır.

200-250cc/da 100lt su

600-650cc/da 1ton su

Fasulye, Nohut,Mercimek

Vejetatif gelişme dönemi boyunca uygulama

yapılır.

150-200cc/da 100lt su

500-600cc/da 1ton su

Soğan, Sarımsak

Baş olum döneminde 2 uygulama yapılır.

100-150cc/da 100lt su

400-500cc/da 1ton su

Fındık, Ceviz,Antep Fıstığı

1.Uygulama yaprak oluşumu tamamlandıktan

sonra

2.  Uygulama iç doldurma döneminde uygulanır.

250-300cc/da 100lt su

600-700cc/da 1ton su

Yaprağı Yenen Sebzeler (Marul,

Kıvırcık, Lahana vb.)

Bitki boyu 8-10 cm olduğu dönemden itibaren

uygulanır.

250-300cc/da 100lt su

600-700cc/da 1ton su

Yeşil Alanlar, Kesme Çiçekçilik

Yetiştirme dönemi boyunca uygulanır.

150-200cc/da 100lt su

500-600cc/da 1ton su