KONAGRİ TARIM

ÜRÜN AÇIKLAMASI:

FERTİGO ATECA yüksek kalsiyum içeriği ile bitkilerin Kalsiyum noksanlığını giderilmesine yardımcı olur.


GARANTİ EDİLEN İÇERİK
W/W
Toplam Azot (N)
%8
Nitrat Azotu (N-NH 3 )
%8
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO)
%14
Suda çözünür Bor (B)
%0,2


KULLANIM YERİ, ŞEKLİ, DOZU, ZAMANI

ÜRÜN ADI

UYGULAMA DÖNEMİ

YAPRAKTAN

TOPRAKTAN

DAMLAMA SULAMA

Örtü Altı Bitkileri

Meyve gelişim dönemi ve ihtiyaç duyulan her

dönemde 15 gün aralıklarla uygulanır. Hasada kadar en az 5 kez uygulanır.

300-400cc/da 100lt su

1000-2000cc/da 1ton su

Elma, Armut, Ayva

Taç yaprakların dökülmesinden hasattan bir

hafta öncesine kadar 7-14 gün ara ile uygulanır.

400-500cc/da 100lt su

1000-2000cc/da 1ton su

Kiraz, Vişne, Şeftali, Kayısı, Erik

Meyve tutumundan sonraki dönemde, hasattan

4 hafta ve 2 hafta olmak üzere 2 kez uygulanır.

400-500cc/da 100lt su

1000-2000cc/da 1ton su

Fındık, Ceviz, Antep Fıstığı

Yaprak oluşumu tamamlandıktan sonra

uygulanır.

400-500cc/da 100lt su

1000-2000cc/da 1ton su

Zeytin

Meyve tutumundan sonra 2-3 kez uygulanır.

400-500cc/da 100lt su

1000-2000cc/da 1ton su

Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar

Meyve tutumundan sonra hasata kadar olan

sürede 8-10 gün süre ile tekrarlanır.

250-300cc/da 100lt su

1000-2000cc/da 1ton su

Çilek

Çiçeklenme başladıktan sonra 8-10 gün ara ile

4 kez uygulanır.

300-400cc/da 100lt su

1000-2000cc/da 1ton su

Kavun, Karpuz, Kabak

Meyve teşekkülü ile hasat arasında kalan zaman

içinde 7 gün ara ile 2-3 kez uygulama yapılır.

300-400cc/da 100lt su

1000-2000cc/da 1ton su

Bağ, Kivi

Meyve tutumundan sonraki dönemde hasattan

4 ve 2 hafta önce olmak üzere 2 kez uygulanır.

300-400cc/da 100lt su

1000-2000cc/da 1ton su

Muz

Hevenkte parmak irileşmeye başladıktan sonra

uygulanır.

300-400cc/da 100lt su

1000-2000cc/da 1ton su

Narenciye

Meyvelerin fındık iriliğini aldığı dönem ile hasat

dönemi arasında 10-15 gün ara ile 2-3 kez tekrarlanır.

300-400cc/da 100lt su

1000-2000cc/da 1ton su

Yaprağı Yenen Sebzeler

(Marul, Kıvırcık,Karnabahar, Lahana vb.)

Gövde gelişmesi/ baş teşekkülü döneminden

başlayarak hasata kadar 10-15 gün ara ile 3 kez uygulama tekrarlanır.

250-300cc/da 100lt su

1000-2000cc/da 1ton su

Soğan, Sarımsak

Çıkıştan ya da şaşırtmadan sonraki dönemlerde

başlayarak 10-14 gün ara ile 2-3 kez uygulanır.

300-400cc/da 100lt su

1000-2000cc/da 1ton su

Patates, Şeker Pancarı, Havuç

Yumru erik iriliğini aldıktan sonra ilk uygulama

yapılır. 10-15 gün ara ile 3 kez tekrarlanır.

300-400cc/da 100lt su

1000-2000cc/da 1ton su

Pamuk

Taraklanma başlangıcı ile çiçeklenme arasında

uygulayınız.

400-500cc/da 100lt su

1000-2000cc/da 1ton su

Fasulye, Nohut, Mercimek

Bakla verimi aşamasında uygulanır.

300-400cc/da 100lt su

1000-2000cc/da 1ton su

Buğday, Arpa, Çeltik

Kardeşlenme ile sapa kalkma dönemi arasında

uygulanır.

300-400cc/da 100lt su

1000-2000cc/da 1ton su

Yeşil Alanlar, Kesme Çiçekçilik

Gelişim dönemi boyunca uygulanır.

250-300cc/da 100lt su

1000-2000cc/da 1ton su