KONAGRİ TARIM

ÜRÜN AÇIKLAMASI:

FERTİGO MAX GREEN içerisinde aktif olarak bulun - durduğu organik maddeler ile toprağın fiziksel özel - liklerini düzenlenmesine yardımcı olur. Toprağın su tutma kapasitesini artırmaya yardımcı olur. Toprağın havalanma düzeninin sağlanmasına yardımcı olur. Toprağin kaymak tabakası oluşmasını engeller ve toprağın çatlamasını önler.


  GARANTİ EDİLEN İÇERİK                                                                                                                       W/W 

Organik Madde 
% 35
Toplam Azot (N) 
% 6
Organik Azot (N)
% 2
Amonyum Azotu (N-NH 4 )
% 1
Nitrat Azotu (N-NH 3 )
% 1
Üre Azotu (N-NH 2 ) 
% 2
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2 O)
% 5 
Toplam Hümik + Fulvik Asit
% 21
Maksimum Klor (Cl)
% 1
pH
4 – 6


KULLANIM YERİ, ŞEKLİ, DOZU, ZAMANI

BİTKİ

UYGULAMA DÖNEMİ

YAPRAKTAN

TOPRAKTAN

DAMLAMA SULAMA

Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar

Meyve gelişme döneminde 3-4 uygulama yapılır.

400-500cc/da 100lt su

1000-2000cc/a 1ton su

Kavun,Karpuz, Kabak

Meyve gelişme döneminde 3-4 uygulama yapılır.

400-500cc/da 100lt su

1000-2000cc/a 1ton su

Çilek

Meyve gelişim döneminde 2-4 uygulama. Meyve

döneminde 3-5 uygulama yapılır.

500-600cc/da 100lt su

1500-2000cc/a 1ton su

Bağ, Kivi

İnce koruk döneminde, İri koruk döneminde 2

uygulama, Tatlı su yürüme döneminde önce ve sonra 2 uygulama, Hasattan 7-10 gün önce uygulama yapılır.

400-500cc/da 100lt su

1000-2000cc/a 1ton su

Muz

Gelişim dönemi boyunca uygulanır.

400-500cc/da 100lt su

1000-2000cc/a 1ton su

Narenciye

Meyve gelişme döneminde 3-4 uygulama Meyve

renklenme ve tatlanma döneminde 2-3 uygulama yapılır.

500-600cc/da 100lt su

1500-2000cc/a 1ton su

Meyva Ağaçlarında

Meyve gelişme döneminde 3-4 uygulama Meyve

renklenme ve tatlanma döneminde 2-3 uygulama yapılır.

500-600cc/da 100lt su

1500-2000cc/a 1ton su

Zeytin

Meyveler nohut iriliğindeyken 15-20 gün ara ile

2-3 uygulama, Çekirdek sertleşme dönemi ve sonrası 2-3 uygulama, Renklenme dönemine girerken 20 gün ara ile 2 uygulama yapılır.

400-500cc/da 100lt su

1000-2000cc/a 1ton su

Mısır, Ayçiçeği

Vejetatif gelişme dönemi boyunca uygulama

yapılır.

500-600cc/da 100lt su

1500-2000cc/a 1ton su

Patates, Şeker Pancarı, Havuç

Yumru gelişme döneminde 3 uygulama yapılır.

500-600cc/da 100lt su

1500-2000cc/a 1ton su

Buğday, Arpa, Çeltik, Kanola

Vejetatif gelişme dönemi boyunca uygulama

yapılır.

400-500cc/da 100lt su

-

Pamuk

Koza oluşum döneminde 2-3 uygulama yapılır.

500-600cc/da 100lt su

1500-2000cc/a 1ton su

Fasulye, Nohut,Mercimek

Vejetatif gelişme dönemi boyunca uygulama

yapılır.

400-500cc/da 100lt su

1000-2000cc/a 1ton su

Soğan, Sarımsak

Baş olum döneminde 2 uygulama yapılır.

400-500cc/da 100lt su

1000-2000cc/a 1ton su

Fındık, Ceviz,Antep Fıstığı

1.Uygulama yaprak oluşumu tamamlandıktan

sonra

2.  Uygulama iç doldurma döneminde uygulanır.

500-600cc/da 100lt su

1500-2000cc/a 1ton su

Yaprağı Yenen Sebzeler (Marul,

Kıvırcık, Lahana vb.)

Bitki boyu 8-10 cm olduğu dönemden itibaren

uygulanır.

500-600cc/da 100lt su

1500-2000cc/a 1ton su

Yeşil Alanlar, Kesme Çiçekçilik

Yetiştirme dönemi boyunca uygulanır.

400-500cc/da 100lt su

1000-2000cc/a 1ton su