ÜRÜN AÇIKLAMASI:
FERTİGO MAX GREEN içerisinde aktif olarak bulun
-
durduğu organik maddeler ile toprağın fiziksel özel
-
liklerini düzenlenmesine yardımcı olur. Toprağın su
tutma kapasitesini artırmaya yardımcı olur. Toprağın
havalanma düzeninin sağlanmasına yardımcı olur.
Toprağin kaymak tabakası oluşmasını engeller ve
toprağın çatlamasını önler.
GARANTİ EDİLEN İÇERİK W/W
Organik Madde
| % 35
|
Toplam Azot (N)
| % 6
|
Organik Azot (N)
| % 2
|
Amonyum Azotu (N-NH
4
)
| % 1
|
Nitrat Azotu (N-NH
3
)
| % 1
|
Üre Azotu (N-NH
2
)
| % 2
|
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2
O)
| % 5
|
Toplam Hümik + Fulvik Asit
| % 21
|
Maksimum Klor (Cl)
| % 1
|
pH
| 4 – 6
|
KULLANIM YERİ, ŞEKLİ, DOZU, ZAMANI
BİTKİ | UYGULAMA DÖNEMİ | YAPRAKTAN | TOPRAKTAN DAMLAMA SULAMA |
Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar | Meyve gelişme döneminde 3-4 uygulama yapılır. | 400-500cc/da 100lt su | 1000-2000cc/a 1ton su |
Kavun,Karpuz, Kabak | Meyve gelişme döneminde 3-4 uygulama yapılır. | 400-500cc/da 100lt su | 1000-2000cc/a 1ton su |
Çilek | Meyve gelişim döneminde 2-4 uygulama. Meyve döneminde 3-5 uygulama yapılır. | 500-600cc/da 100lt su | 1500-2000cc/a 1ton su |
Bağ, Kivi | İnce koruk döneminde, İri koruk döneminde 2 uygulama, Tatlı su yürüme döneminde önce ve sonra 2 uygulama, Hasattan 7-10 gün önce uygulama yapılır. | 400-500cc/da 100lt su | 1000-2000cc/a 1ton su |
Muz | Gelişim dönemi boyunca uygulanır. | 400-500cc/da 100lt su | 1000-2000cc/a 1ton su |
Narenciye | Meyve gelişme döneminde 3-4 uygulama Meyve renklenme ve tatlanma döneminde 2-3 uygulama yapılır. | 500-600cc/da 100lt su | 1500-2000cc/a 1ton su |
Meyva Ağaçlarında | Meyve gelişme döneminde 3-4 uygulama Meyve renklenme ve tatlanma döneminde 2-3 uygulama yapılır. | 500-600cc/da 100lt su | 1500-2000cc/a 1ton su |
Zeytin | Meyveler nohut iriliğindeyken 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama, Çekirdek sertleşme dönemi ve sonrası 2-3 uygulama, Renklenme dönemine girerken 20 gün ara ile 2 uygulama yapılır. | 400-500cc/da 100lt su | 1000-2000cc/a 1ton su |
Mısır, Ayçiçeği | Vejetatif gelişme dönemi boyunca uygulama yapılır. | 500-600cc/da 100lt su | 1500-2000cc/a 1ton su |
Patates, Şeker Pancarı, Havuç | Yumru gelişme döneminde 3 uygulama yapılır. | 500-600cc/da 100lt su | 1500-2000cc/a 1ton su |
Buğday, Arpa, Çeltik, Kanola | Vejetatif gelişme dönemi boyunca uygulama yapılır. | 400-500cc/da 100lt su | - |
Pamuk | Koza oluşum döneminde 2-3 uygulama yapılır. | 500-600cc/da 100lt su | 1500-2000cc/a 1ton su |
Fasulye, Nohut,Mercimek | Vejetatif gelişme dönemi boyunca uygulama yapılır. | 400-500cc/da 100lt su | 1000-2000cc/a 1ton su |
Soğan, Sarımsak | Baş olum döneminde 2 uygulama yapılır. | 400-500cc/da 100lt su | 1000-2000cc/a 1ton su |
Fındık, Ceviz,Antep Fıstığı | 1.Uygulama yaprak oluşumu tamamlandıktan sonra 2. Uygulama iç doldurma döneminde uygulanır. | 500-600cc/da 100lt su | 1500-2000cc/a 1ton su |
Yaprağı Yenen Sebzeler (Marul, Kıvırcık, Lahana vb.) | Bitki boyu 8-10 cm olduğu dönemden itibaren uygulanır. | 500-600cc/da 100lt su | 1500-2000cc/a 1ton su |
Yeşil Alanlar, Kesme Çiçekçilik | Yetiştirme dönemi boyunca uygulanır. | 400-500cc/da 100lt su | 1000-2000cc/a 1ton su
|