Garanti Edilen İçerik[%W/W]
Toplam Azot(N):8
Nitrat Azotu(N):8
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO): 15
Suda Çözünür Bor (B):0,5
-İçeriğindeki bor ve kalsiyumun alımını kolaylaştırır. Organik asit toprakta bağlı kalsiyum kaynaklarının çözünerek bitkiye taşınmasına yardımcı olur.
-Diğer bitki besin elementlerinin alımını ve taşınmasını arttırır.
-Hücre duvarını güçlendirir. Hücreler arasındaki boşlukları azaltarak hastalıklara karşı direnç oluşturur.
-Çiçeğin yapısında yer alarak meyve tutumunu arttırır. Çiçek ve meyve dökülmelerini azaltır.
-Çiçek burnu çürüklüğü ve acı benek gibi problemlerin önüne geçer.
-Çatlama ve akmaları önler.
-Meyvelerin şekil bozukluğunu önler, raf ömrünü arttırır.
KULLANIM ŞEKLİ
YAPRAKTAN
Sebzeler 250 - 300 cc/ 100 lt su
Narenciye ve Meyve ağaçları 250 - 300 cc/ 100 lt su
Süs bitkileri ve kesme çiçek 250 - 300 cc/ 100 lt su
Baklagiller 250 - 300 cc/ 100 lt su
Buğday 250 - 300 cc/ 100 lt su
Mısır 250 - 300 cc/ 100 lt su
Pamuk 250 - 300 cc/ 100 lt su
DAMLAMA SULAMA İLE
Sebzeler 0,75 - 1 lt/ Da
Narenciye ve Meyve ağaçları 0,75 - 1 lt/ Da
Süs bitkileri ve kesme çiçek 0,75 - 1 lt/ Da
Baklagiller 0,75 - 1 lt/ Da
Buğday 0,75 - 1 lt/ Da
Mısır 0,75 - 1 lt/ Da
Pamuk 0,75 - 1 lt/ Da