KONAGRİ TARIM

Garanti Edilen İçerik[%W/W]

Toplam Azot(N):8

Nitrat Azotu(N):8

Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO): 15

Suda Çözünür Bor (B):0,5

-İçeriğindeki bor ve kalsiyumun alımını kolaylaştırır. Organik asit toprakta bağlı kalsiyum kaynaklarının çözünerek bitkiye taşınmasına yardımcı olur. 

-Diğer bitki besin elementlerinin alımını ve taşınmasını arttırır.

-Hücre duvarını güçlendirir. Hücreler arasındaki boşlukları azaltarak hastalıklara karşı direnç oluşturur.

-Çiçeğin yapısında yer alarak meyve tutumunu arttırır. Çiçek ve meyve dökülmelerini azaltır.

-Çiçek burnu çürüklüğü ve acı benek gibi problemlerin önüne geçer.

-Çatlama ve akmaları önler.

-Meyvelerin şekil bozukluğunu önler, raf ömrünü arttırır.

KULLANIM ŞEKLİ

YAPRAKTAN

Sebzeler 250 - 300 cc/ 100 lt su

Narenciye ve Meyve ağaçları 250 - 300 cc/ 100 lt su

Süs bitkileri ve kesme çiçek 250 - 300 cc/ 100 lt su

Baklagiller 250 - 300 cc/ 100 lt su

Buğday 250 - 300 cc/ 100 lt su

Mısır 250 - 300 cc/ 100 lt su

Pamuk 250 - 300 cc/ 100 lt su

DAMLAMA SULAMA İLE

Sebzeler 0,75 - 1 lt/ Da

Narenciye ve Meyve ağaçları 0,75 - 1 lt/ Da

Süs bitkileri ve kesme çiçek 0,75 - 1 lt/ Da

Baklagiller 0,75 - 1 lt/ Da

Buğday 0,75 - 1 lt/ Da

Mısır 0,75 - 1 lt/ Da

Pamuk 0,75 - 1 lt/ Da